Video- ja valokuvaus

Video- ja valokuvaus artikkelikuva

JcTuotanto ylpeänä esittää

3 kovan luokan valokuvauksen ammattilaista, jotka olemme onneksemme saaneet rivistöömme mukaan!

Kuvaajamme reissaavat läpi Suomea aina Lapista Uudellemaalle, sekä kulkevat mukana järjestämissämme tapahtumissa. Joukosta löytyy niin dronekuvaukseen erikoistumista, kuin mainoskuvaajaakin.

Meidän kauttamme pysytyt varaamaan kuvaajan yksityiseen- tai yritystilaisuuteen.

Tutustu alla työnäytteisiin ja herrojen portfolioihin

Olemme tehneet lukuisia yhteistyökuvauksia näiden ammattilaisten kanssa.

Kuvaajistamme Jonas Ehrnsten on kiertänyt JcTuotannon matkassa jo useamman vuoden, muun muassa saaden kunnian olla B.O.O.M Tourin virallinen kiertuekuvaaja. Jonaksen kuvaustyyli on innovatiivinen hänen käyttäessään kuvissaan erilaisia efektejä ja rekvisiittaa. Herra on reissannut ympäri maailmaa kamera kaulassa, taltioidein useita festareita ja yksityistilaisuuksia, joten kokemusta ja ammattitaitoa löytyy vaativimpiinkin tilanteisiin.

Pohjoissuomen vahvistuksestamme vastaavat puolestaan videokuvaustykki Jape Ikonen ja valokuvaaja Marko Vasara. He ovat taltioineet niin omilla tahoillaan, kuin yhteistyössäkin lukuisia tapahtumia ja yksityistilaisuuksia aina julkkiksista vauvakuviin sekä videoihin.

Vasaran kuvankäsittelytaidot ovat hioutuneet äärimmilleen hänen kuvatessa pohjoisen kimaltavia tähtitaivaita ja revontulten loistetta. Marko tekee yhteistyötä monien yritysten kanssa kuvaten heille promo- ja mainosmateriaaleja ja mitä meihin tulee, Marko on aina paikan päällä, kun Levillä tapahtuu.

Jape Ikonen taas viihtyy liikkuvan kuvan parissa. Hänen kättensä jälkeä ovat esimerkiksi useat Petri Nygordin ja Levi-Äijän musiikkivideot. Useissa Pohjoissuomen alueen tapahtumissa vieraillut kuvaaja vakuuttaa ammattitaidollaan, kuten yllä olevalta videolta voitte huomata! Ikosen kuvausskaala on todella laaja. Hän taltioi niin yksityistilaisuudet kuin tapahtumatkin yritysmainoskuvauksista puhumattakaan. Normaali valokuvaus ei myöskään tuota tälle pioneerille ongelmia.

Tiedustele meiltä valokuvaajaa joko yksityistilaisuuksiin tai lisäpalveluna tapahtumille. Me järjestämme tapahtumasi taltioinnin ja näin sinä saat nauttia hyvistä muistoista vielä kauan jälkeenpäinkin. Ole yhteydessä chatissa tai asiakaspalvelu@31.217.196.220 ja varmista kuvaaja tapahtumaasi.

Lukuisia häävalokuvaus keikkoja tehnyt Jonas on muiden valokuvaajiemme tavoin rautainen ammattilainen. Jonas kuvaa suurimman osan hää- sekä muista tapahtumista Etelä- ja Keski-Suomen akselilla, jossa hän asustelee. Keikan osuessa kohdalle, kuvaaja matkustaa mieluusti ympäri Suomen.Jonas Erhnsten

Ammattivalokuvaaja

Lisää kuvia

Pohjoisen valokuvauksen kuningas! Tämä aito pohjoisenherra asuu Levitunturissa ja hoitaakin siellä kaikki häävalokuvaukset poikkeuksetta. Herra työskentelee tiivissä yhteistyössä videokuvaaja Jape Ikosen kanssa. He ovat luoneet yhdessä hääpareille unohtumattomia taltiointeja pohjoisen lumoavien tuntureiden keskellä.Taikavasara

Ammattivalokuvaaja

Lisää kuvia

Videotuotannon pioneeri, oman alansa jättiäinen. Tuottanut videoproduktioita Petri Nygårdille, Levi-Äijälle, Aito Mäkille sekä lukuisille muille artisteille ja mikä tärkeintä, hääpareille. Hän on taltioinut päivän alusta loppuun ja luonut unohtumattoman videoproduktion muistoksi parille sekä vieraille. Lukuiset ulkomaalaiset sekä suomalaiset hääparit luottavat Jape:n horjumattomaan ammattitaitoon.Jape Ikonen

Ammatti Videokuvaaja

Lisää kuvia

Miksi valita Justin Case Productions?

 • 96%

  Asiakastyytyväisyys

  Jopa 96 prosenttia asiakkaistamme tilaa uudelleen.

 • +80

  Tapahtumaa vuodessa

  Tuotamme lukuisia huipputapahtumia ympäri vuoden.

 • $$$

  Korkean tason tapahtumia

  Toteutamme tapahtumat laadusta tinkimättä, kilpailukykyisin hinnoin.

 • Tapahtumatuotannon edelläkävijä

  Olemme rohkeasti erilaisia. Haemme tuotannoissamme vaikutteita ulkomailta mikä takaa ennennäkemättömiä kokemuksia.

Yhteystiedot

OTA YHTEYTTÄ

Aika luoda jotain ikimuistoista?

Justin Case Productions Oy
Y-tunnus: 3134710-3

info@jctuotanto.fi
+358 (0) 50 379 2234