Elämykset häihin

Elämykset häihin artikkelikuva

Hyvin usein nykypäivänä häihin valitaan musiikista vastaamaan bändin sijasta live DJ.

Sen lisäksi, että DJ on usein bändiä edullisempi vaihtoehto, pystyy DJ myös ottamaan koko tilan haltuunsa ja juontamaan häiden oheisohjelman musiikin soidessa taustalla taukoamatta.

Tee elämäsi tärkeimmästä päivästä ikimuistoinen.

Me pidämme huolen siitä, että soittolistalta löytyvät juuri ne tietyt kappaaleet, joita kuunnelessasi tiesit juuri hänen olevan se Oikea!

Kauttamme järjestät myös ammattivalokuvaajan ikuistamaan päivänne kohokohdat.

DJ PAKETIT

Lukuisia häävalokuvaus keikkoja tehnyt Jonas on muiden valokuvaajiemme tavoin rautainen ammattilainen. Jonas kuvaa suurimman osan hää- sekä muista tapahtumista Etelä- ja Keski-Suomen akselilla jossa hän asustelee. Kuvaaja on silti mahdollista tilata ympäri Suomen.Jonas Erhnsten

Ammattivalokuvaaja

Lisää kuvia

Pohjoisen valokuvauksen kuningas! Tämä aito pohjoisenherra asuu Levitunturissa ja hoitaakin siellä kaikki häävalokuvaukset poikkeuksetta. Herra työskentelee tiivissä yhteistyössä videokuvaaja Jape:n kanssa ja he ovat luoneet yhdessä hääpareille unohtumattomia taltiointeja pohjoisen lumoavien tuntureiden lomassa.Taikavasara

Ammattivalokuvaaja

Lisää kuvia

Videotuotannon pioneeri, oman alansa jättiläinen. Tuottanut videoproduktioita Petri Nygårdille, Levi-Äijälle, Aito Mäkille sekä lukuisille muille artisteille ja mikä tärkeintä, hääpareille. Hän on taltioinut päivän alusta loppuun ja luonut unohtumattoman videoproduktion muistoksi parille sekä vieraille. Lukuiset ulkomaalaiset sekä suomalaiset hääparit luottavat Jape:n horjumattomaan ammattitaitoon.Jape Ikonen

Ammatti Videokuvaaja

Lisää kuvia

TOTEUTUS

Ammattitaitoiset DJ:mme soittavat juuri sitä musiikkia, mitä hääpari tahtookin soitettavan. Hyvissä ajoin sovittuna palveluun pystyy sisällyttämään niin juontoja kuin live-esiintymisiäkin. Musiikki pystytään myös toteuttamaan kappalekohtaisesti, jotta juuri ne tietyt kappaaleet saadaan illan aikana soimaan oikealla hetkellä. Toivebiisejä tietenkään unohtamatta.

DJ toimii myös livebändin kanssa loistavasti yhteen. Alkulämmittely ennen bändiä, tauoilla ja keikan jälkeen pitävät juhlaväen fiilikset korkealla.

Tilaisuus toteutetaan juuri hääparin toivomalla tavalla ja teemaa kunnioittaen. DJ:llä on laaja musiikkikirjasto, josta löytyvät varmsti ratkaisut kaikkein vaativimpiinkin toiveisiin.

TEKNIIKKA

Viihtyvyyden ja tilaisuuden toimivuuden takaamiseksi tuomme tilatun DJ-paketin mukaisen tekniikan mukanamme. Asiakkaan ei siis tarvitse huolehtia tarvittavasta välineistöstä. Meiltä lötyvät myös laajemmat ratkaisut, oli tilaisuus millainen tahansa. Valikoimassamme ovat muun muassa karaokepalvelut.

Erikseen tilattavalla lisätekniikalla luomme juhlatilaan myös toivotun valaistuksen. Oli toivelistalla sitten hillitympi tilaisuus tai yökerhon miljöötä tavoitteleva tunnelma, meidän valolaitteistolla se kyllä järjestyy.

Kirsikkana kakunpäälle, limusiinikuljetus?

Meillä on erittäin laaja yhteistyöverkosto, joten pystymme luomaan teille teidä näköisiä palveluita, oli  mieltymyksenne mikä tahansa. Taivaskaan ei ole meille rajana!

Limusiinikyyti ovelta ovelle koko hääpäivänne ajan kaikkine mukavuuksineen. Stressivapaa päivä jonka olette ansaineet, ponnahduslauta uuteen yhteiseen elämään. Miksi siitä ei ottaisi kaikkea mahdollista irti?

Yhteistyökumppanimme Starlimoun limusiinipalvelut tarjoaa sen viimeisen silauksen, joka tekee päivästänne täydellisen. Limusiini, jonka kyytiin mahtuu lähin ystäväpiirinne tai vain te kaksi, tarjoiluineen.

StarlimouLue lisää

LET’S DO THIS!

LET’S DO THIS!

Sivultamme löydät kolme valmiiksi koottua DJ-pakettia, joista voit valita rungon tapahtumaasi. Haluamme kuitenkin, että asiakas pääsee myös vaikuttamaan tilaamaansa sisältöön. Häihin liittyy paljon pieniäkin yksityiskohtia, jotka omalta osaltamme ja palvelullamme haluamme ottaa huomioon. Tämän vuoksi olisi suotavaa tehdä varaus hyvissä ajoin, jolloin DJ ja asiakas pääsevät yhdessä luomaan täydellisen sisällön kokonaismittakaavassa. Tärkeitä seikkoja ovat muun muassa juhlatila, tilaisuuden kesto sekä teema.

Entä onko juhla- tai jatkopaikka vielä hakusessa? Meidän kauttamme pystyt varaamaan yhteistyökumppaneidemme tiloja yksityistilaisuuksia varten kilpailukykyiseen hintaan. Näistä kannattaa ehdottomasti kysellä lisää asiakaspalvelu@31.217.196.220 !

Haluamme osaltamme luoda täydellisen ja stressivapaan päivän. Anna meidän huolehtia viihde- ja ohjelmatarjonnasta, jolloin te voitte keskittyä kaikkein tärkeimpään: teidän hääpäiväänne!

Miksi valita Justin Case Productions?

 • 96%

  Asiakastyytyväisyys

  Jopa 96 prosenttia asiakkaistamme tilaa uudelleen.

 • +80

  Tapahtumaa vuodessa

  Tuotamme lukuisia huipputapahtumia ympäri vuoden.

 • $$$

  Korkean tason tapahtumia

  Toteutamme tapahtumat laadusta tinkimättä, kilpailukykyisin hinnoin.

 • Tapahtumatuotannon edelläkävijä

  Olemme rohkeasti erilaisia. Haemme tuotannoissamme vaikutteita ulkomailta mikä takaa ennennäkemättömiä kokemuksia.

Yhteystiedot

OTA YHTEYTTÄ

Aika luoda jotain ikimuistoista?

Justin Case Productions Oy
Y-tunnus: 3134710-3

info@jctuotanto.fi
+358 (0) 50 379 2234