Artistit ja DJt

Artistit ja DJt artikkelikuva

Live-artistit

Yli 16 vuoden tapahtomatuotanto- ja esiintymiskokemuksella omaamme erittäin vahvat yhteydet suoraan artisteihin sekä managereihin. Toteutamme kaikki järjestelyt heidän kanssaan ”avaimet käteen” -periaatteella ja tuomme live-elämyksen suoraan ovellenne!

 • Hän on varmasti aivan jokaiselle Levillä kävijälle tuttu. Vinkkari-hahmo ja henkilö. Lapin kiistaton bilejyrä, mikki-taituri ja after skin lyömätön kantaisä!
 • Ja he jotka eivät hänestä ole vielä kuulleet, eivät tule unohtamaan tätä spektaakkelia! Tästä eivät pidot enää parane!

Tutustu live-artisteihimme

DJ-palvelut

DJ-palveluissa panostamme aina laatuun sekä asiakastyytyväisyyteen. Kaikki tiskijukkamme ovat pitkän linjan alan ammattilaisia, sillä valintaprosessimme esiintyjien suhteen on erittäin tarkka. Esiintyvän DJ:n on täytettävä tietyt kriteerit, jotka hänelle asetamme.

Valitsemme DJ:n tapahtumaan aina tilaisuuden luonteen tai paikan mukaisesti. Haluamme luoda ilmapiirin, joka hyväilee kaikkia aistejasi.

Tiskijukkamme eivät vain ”paina playta”. He miksaavat ja luovat musiikillisia yhteen sointuvia kappaleita, jotta musiikillinen elämys olisi loistava.

Tutustu DJ-palveluihimme

MIKÄ ON DJ?

Nykypäivänä DJ on artisti siinä missä muutkin muusikot. Soitin on vain hieman erilainen. Suomessa tämä mystinen taiteenala onkin vielä hieman tuntematon.

DJ:n tehtävänä on huolehtia viihdytettävästä asiakaskunnasta ja luoda heille elämys. Musiikin tarkoitus on kertoa tarinoita ja luoda kuuntelijoille tunnetiloja. DJ on tämän kaiken kapellimestari.

”There’s a popular myth that 128 beats per minute is the rate that synergizes most with your heartbeat”

ELÄMYS

Kun DJ saavuttaa pisteen missä ihminen irtaantuu mielestänsä ja kehostansa, on hän onnistunut tehtävässään: luonut elämyksen, jossa kuulija elää vain siinä hetkessä.

Musiikkilajeja ja tempoja on monia. Hauskanpitoon ja energiseen mielentilaan toimii parhaiten 120 BPM lähtöinen musiikki, jonka tempoa nostetaan hiljalleen. Musiikin temmon kohdatessa sydämensykkeen, kaikki synkronoituu. Iho menee kananlihalle, sinulla on hyvä olla ja huomaamattasi saavutat positiivisen elämyksen.

ASIAKKAAN EHDOILLA

ASIAKKAAN EHDOILLA

Meidän tarkoituksemme on tehdä arjestasi helpompaa. Sillä mentaliteetilla luomme myös palvelumme. Rakennamme palvelumme asiakkaan ehdoilla ja heidän näkemystensä mukaisesti. Luomme asiakkaiden kanssa tarvittaessa illan musiikillisen läpiviennin ja otamme huomioon heidän toivekappaleensa.

Pystymme toteuttamaan vaativiakin toimeksiantoja ja soittamaan tiettyjä kappaleita tietyssä kohtaa iltaa toiveidenne mukaisesti. Otamme huomioon asiakastoiveet niin ennen, kuin tapahtumankin aikana ja toteutamme ne. Suurin osa palautteesta mitä DJ:mme kuulevatkin on: ”Ai te soitatte oikeasti toiveet!”. Kyllä, me olemme täällä teitä varten.

Miksi valita Justin Case Productions?

 • 96%

  Asiakastyytyväisyys

  Jopa 96 prosenttia asiakkaistamme tilaa uudelleen.

 • +80

  Tapahtumaa vuodessa

  Tuotamme lukuisia huipputapahtumia ympäri vuoden.

 • $$$

  Korkean tason tapahtumia

  Toteutamme tapahtumat laadusta tinkimättä, kilpailukykyisin hinnoin.

 • Tapahtumatuotannon edelläkävijä

  Olemme rohkeasti erilaisia. Haemme tuotannoissamme vaikutteita ulkomailta mikä takaa ennennäkemättömiä kokemuksia.

Yhteystiedot

OTA YHTEYTTÄ

Aika luoda jotain ikimuistoista?

Justin Case Productions Oy
Y-tunnus: 3134710-3

info@jctuotanto.fi
+358 (0) 50 379 2234